zondag 17 juni 2012

Verjaardag

Hiep hiep voor Mathieu

Moederdag

We bakten samen koekjes met mama Gudrun, mmm lekker...hartelijk dank mama Gudrun!!!

maandag 4 juni 2012

Kinderboerderij

Vandaag beleefden we weeral onze laatste uitstap van dit schooljaar : de kinderboerderij. Alhoewel we geen droog weer hadden beleefden de kindjes toch een aangename en leerrijke dag!
Ook hier een welgemeende dank aan Christine (voor de begeleiding en de foto's),juf Wendy voor de begeleiding op vrijwillige basis en boerin Marijke die het altijd zo goed kan uitleggen!

Schoolreis

Vrijdag 1 juni gingen we met zijn allen naar het Boudewijnpark. We zagen de dolfijnenshow en zaten op tal van attracties, zelfs de meeste kleuters waagden zich tot twee keer toe aan de snelle roetsjbaan! Het weer was ideaal : niet te warm of te koud en de sfeer was super! Hartelijk dank aan de vrijwilligers die terug schitterend werk geleverd hebben : juf Valerie, juf Shari en oma Gilberte.

Sportdag

In de voormiddag speelden we het kabouter ganzenbord spel. De kleuters werden in groepjes verdeeld en mochten allemaal sportieve opdrachten vervullen.
In de namiddag gingen alle kleuters te voet naar de Gavers. Na wat ontspanning en een koekje op het speelplein keerden ze te voet terug. Het was een fijne zonnige maar vooral sportieve dag.