zaterdag 28 mei 2011

Schoolreis

Tja, terwijl ik dit berichtje schrijf zit de schoolreis er al weer op. Het was SUPER! Alhoewel het in Harelbeke pijpenstelen regende, genoten wij in Plopsaland van een schitterende zonnige dag.
Dankzij de opbrengst van de sponsoring voor theater spektakel kon onze school felgekleurde t-shirts aankopen. Bedoeling is om ze bij een uitstap aan te trekken en zo heel herkenbaar voor de juf en de buitenwereld te zijn.
Het was er erg kalm in het land van Plop waardoor we nergens moesten aanschuiven. We zaten op tal van verschillende attracties en zagen de Klus show. Een woordje van dank voor de extra begeleiding van juf Sophie en haar mama, Shari (studente kleuteronderwijs) en mijn mama, ook aan juf Greet, juf Kim en juf Gwenny die af en toe kwamen bijspringen op de ritten waar ieder kind een begeleider moest hebben. Merci Christine voor het plan en de tabel met bijkomende info die jij speciaal voor de juffen maakte!


deel 1 van de foto's

maandag 23 mei 2011

Huisdieren

Vorige week kregen we de mama van Alisson bij ons op bezoek. Zij is gedragstherapeute met honden. Zo leerden de kinderen op een aangename en veilige manier omgaan met honden. Hartelijk dank aan de mama!


Vele kindjes brachten foto's en materiaal mee van hun huisdieren, ook mochten ze zich eens inleven in de wereld van hun huisdier.

zondag 8 mei 2011

Moederdag

Proficiat aan alle mama's!!!
Hieronder enkele plaatjes van de afgelopen weken.
Deze week mochten de kindjes vertellen over hun mama, haar werk en hobby's aan de hand van fotomateriaal en/of voorwerpen. Het werden boeiende en leerzame gesprekjes, hartelijk dank iedereen!!
De mama van Mathieu kwam zich shminken en we mochten ook haar zwangere buik bewonderen, dat was ook een hele beleving! Ook daarvoor een dikke merci.
Volgende week thema: huizen bouwen, daarna huisdieren.