donderdag 7 april 2011

Pasen

Een kleine greep uit een groot aanbod tijdens de laatste 2 weken voor de paasvakantie : eitjes koken (hard-zacht), bakken (roerei, omelet, spiegelei) en natuurlijk proeven. Paasmandjes maken, verven met de vuisten, knippen en plakken van een kuiken.
Vandaag kregen we dan het bezoek waar we zo naar uitkeken : de komst van de paashaas. Dit jaar zorgde hij voor een echt spektakel, hij had de eitjes in het rond gestrooid achter de bureau van de directeur. Maar toen we ze vonden waren er al enkele aan het smelten en sommige sloebers konden het niet laten om es te proeven, met alle hilarische taferelen vandien(chocoladesnoetjes).

Voor nog meer foto's kan je ook nog es een kijkje nemen op de blog van k3

Hallo Velo

De kleuters van K2-k3 werden in drie groepjes verdeeld. Ieder groepje kwam dinsdag ongeveer anderhalf uur aan bod. Iedere kleuter alsook de juf kreeg een loopfiets. Het was de bedoeling om de kleuters voor te bereiden op een fiets zonder steunwielen via eenvoudige behendigheidsspelletjes op die "scooter". Wie zich niet aan de afspraken hield kreeg een boete van de agent. Zo leerde men ook alert te reageren op een signaal en om een parcours met hindernissen te volgen.

zondag 3 april 2011

Hallo Velo

Op dinsdag komen ze bij ons langs voor een project "Hallo Velo". Kleuters van de tweede en derde kleuterklas leren behendig om te gaan met loopfietsen op een parcours, wordt vervolgd...

Theater Spektakel

Enkele sfeerbeelden van ons schoolfeest, de foto's zijn niet altijd van de beste kwaliteit, mijn excuses.
Wie nog wat prachtexemplaren heeft mag ze me altijd doorsturen.

In de kleedkamer

Op het podium
Finale

Rollebolle

Tijdens onze drukke repetitieweek voor Theater Spektakel mochten we even alle remmen los gooien en ons (K2 -K3) gaan uitleven op Rollebolle. Het was terug uitermate plezant!