zondag 16 januari 2011

Happy birthday

Weeral feest in onze klas!!Joepi.
Deze keer voor de vierde verjaardag van Kobe!
Proficiat jongen!





en nog iets totaal anders :een staaltje van teamwork


woensdag 12 januari 2011

Nieujaarsreceptie

Na de poppenkast mochten onze spruitjes naar de sporthal trekken (jammergenoeg door de regen ), voor onze jaarlijkse traditie : de nieuwjaarsreceptie. De chipjes en kinderchampagne werden gesmaakt en na de polonaise mochten ze nog eens de regen trotseren om de voormiddag af te sluiten, twas weer fijn met dank aan het oudercomité!!

maandag 10 januari 2011

Nieuwe klas

Hallo allemaal,
We zijn naar mijn gevoel heel goed gestart vandaag! Twee kindjes hadden een beetje verdriet maar van zodra we in de klas waren, was het al over. De "nieuwe" kindjes mochten een nieuw symbool kiezen vandaag. Er werd geturnd in de grote turnzaal met juf Greet, we leerden over de eigenschappen van de winter en mochten dan nog wat spelen in de hoeken. Na een verhaaltje van Musti kreeg iedereen nog een welverdiende sticker.
Woensdag is er terug een nieuwjaarreceptie, dus de kindjes zullen waarschijnlijk geen grote honger meer hebben tegen de middag ;-)
Oh ja nog één delicaat gegeven : mag ik vragen aan de ouders om het afscheid van de kindjes niet te lang te rekken, hoe langer het duurt hoe meer de kindjes daar porblemen mee krijgen, dank je voor jullie begrip :-)

vrijdag 7 januari 2011

Wanted : sponsors

Ja mensen, een taak die ik minder graag doe in mijn job, maar we hebben ze broodnodig :
Ik ben op zoek naar zelfstandigen die willen sponsoren voor ons schoolfeest. Alle info is bij mij te verkrijgen, iemand kandidaat????
Alvast bedankt!

De beste wensen voor 2011

Jammergenoeg moeten we nu al afscheid nemen van een 12 tal kindjes. Die oudste kindjes gaan het klasje van juf Caroline vervoegen. Wij kijken uit naar een aanvulling van 12 kindjes uit de klas van juf Connie, waar er een aantal nieuwe peutertjes zullen toekomen.
Welkom aan de nieuwe kleutertjes en hun ouders, wij kijken uit naar een fijne samenwerking!

O dennenboom



Een lekkere pannenkoek, kerstmuziek, een spannende zoektocht naar een sleutel en als klap op de vuurpijl : een leuk geschenkje!

Brrrrrrrrr



Volop sneeuwpret in december 2010!

Hiep hiep hoera!

Ook onze jongste spruit werd 4 jaar! Dikke proficiat, Kayden!



Zie ginds komt de stoomboot



Sinterklaas kapoentje gooi wat in mijn schoentje



Daar wordt aan de deur geklopt