maandag 28 juni 2010

Prettige vakantie

Terwijl ik dit typ hebben we nog 1 schooldag samen met de kindjes te gaan. Wat zal ik ze terug missen! Een jaar samenwerken met een klein klasje schept nog een grotere band dan anders. Het is een super jaar geweest!! Dank aan die lieve ouders, voor hun vertrouwen, inzet en medewerking. Dank aan de kindjes voor al jullie lieve woorden, daden en ook wel streken :-)).Dank aan de collega's, het MVD personeel, Marijke en de directeur. Prettige vakantie en tot volgend jaar!!!!!!!!!!!!!!

Wijijijij gaan naar de brandweer!!!

Op de voorlaatste dag van het schooljaar hebben wij nog een speciaal uitstapje gemaakt. In het teken van ons thema"water", zijn we naar de brandweer geweest. Amai, hebben wij daar onze ogen de kost kunnen geven, we hebben veel bijgeleerd. We mochten blussen, een ongeval nabootsen, meerijden met de brandweer en we kregen allemaal nog een strip kado!! Dank aan de vriendelijke mensen van de kazerne en ook aan de papa van Zyta die er als vrijwilliger werkt!

vrijdag 25 juni 2010

Blub blub blub

Op vrijdag 25 juni hielden de peuters en kls van K1A,K1B en K2 een heus waterfestijn. Na de middag trok iedereen zijn zwempak aan en kon zich uitleven met verschillende potjes, speeltjes, watertafels en zwembaden. Voeg daar nog een waterglijbaan bij en de pret kon niet meer stuk!!! Wat zullen de waterratten lekker slapen!!


Kinderboerderij

Op vrijdag 18 juni gingen we, zoals ieder jaar trouwens, terug de kinderboerderij. We voederden de paarden, geiten, konijnen, cavia's, varkens, kippen, kalkoenen, eenden,pauwen, duiven, enzovoort. Dan maakten we ook nog een ponyritje en konden ons uitleven op het speelplein. Als hoogtepunt mochten we dan nog een avontuurlijke tocht maken door de velden om enkele eenden terug in de natuur uit te zetten, fantastisch!!!

Dank je Christine voor de mooie foto's!!

zondag 6 juni 2010

Schoolreis naar Boudewijnpark

Op vrijdag 4 juni mochten alle kleuters naar het Boudewijnpark. Het weer en de sfeer waren prachtig!! Nogmaals dank aan de ouders die taarten bakten zodat we een extra bus konden inleggen!