woensdag 31 maart 2010

Pasen

Het stond vandaag in de krant(bij juf thuis :-)) : nog één keer slapen en de Paashaas komt naar onze school! Joepi, alle mandjes staan reeds klaar om gevuld te worden.
Eerst nog enkele beelden van toen we eitjes mochten proeven : zacht, hard gekookt ei, roerei, omelet en een spiegeleitje, dat smaakte naar meer...
Oh ja, ik zou graag wat foto's plaatsen van theater spektakel, maar ik heb er zelf geen. Wie er heeft mag ze me doorsturen, mijn e-mail adres is te verkrijgen via het heen- en weerschriftje.

Nieuwe speeltuin

Wist U dat we nieuwe speeltuigen hebben op onze school? We hebben ze al eens kunnen uittesten en ze zijn goedgekeurd!!!

De kleintjes op bezoek.

Vorige week kregen we het bezoek van de allerkleinsten van onze school, we hebben gezellig samen gespeeld.


Het verkeer

Ons korte thema "het verkeer" is al een tijdje achter de rug. Na alle drukte van theater spektakel neem ik even de tijd om deze foto's alsnog met U te delen.

dinsdag 16 maart 2010

Rollebolle

Zoals ieder jaar zijn we gisteren met de kindjes van K3 en K2 naar Rollebolle geweest. De kindjes werden in drie groepjes verdeeld en stonden onder leiding van juf Caroline, juf Sophie(stagiaire) of mezelf. De kindjes mochten 10 verschillende postjes uitproberen. Ze mochten springen op het springkasteel, door het doolhof lopen, fietsen, puzzelen, klimmen en klauteren, spelen met de parachute en nog veel meer. Het was weer héééél tof!

maandag 8 maart 2010

Theater Spektakel

Iedereen welkom op ons jaarlijks theater spektakel op zondag 28 maart. Men zegge het voort...

woensdag 3 maart 2010

Slaap kindje slaap






Joehoe,
Op dinsdag kregen we wel heel speciaal bezoek, nl van juf Daja en haar schattig dochtertje Mila.
We willen jullie deze kiekjes zeker niet onthouden.
Juf Sophie daarentegen is net terug uit zwangerschap, op dinsdag kwam ze de juf even vervangen zodat de kindjes konden getest worden op taalniveau en geheugen (Dudal), volgende week volgt de rest.